Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vietnamské smažené závitky (Nem rán)

21. Březen 2017

Již jste přejezeni klasických pokrmů, které si pravidelně připravujete a rádi byste vyzkoušeli něco úplně nového? Co takhle nechat se inspirovat světovou kuchyní a připravit si tolik oblíbené vietnamské smažené závitky? Vietnamské závitky v rýžovém papíru jsou velmi lahodným pokrmem, vyzkoušejte si je připravit dle následujícího receptu od Non La Channel, určitě si skvěle pochutnáte.

Co je potřeba

  • rýžový papír na smažení
  • mleté vepřové maso
  • mien (krystalové nudle)
  • jidášovo ucho (houba)
  • kedlubna, mrkev, sojové klíčky, cibule
  • pepř, rybí omáčka
  • vajíčka
  • pivo
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Kroupový trhanec | recept. Kroupový trhanec je levné, snadné a poměrně zdravé jídlo. Chcete-li ho mít ještě zdravější, sádlo zaměňte za olej a uzené m…
Jak uvařit hovězí bourguignon | recept. Následující úprava hovězího masa má svůj původ ve Francii. Stejně jako mnoho jiných pokrmů má i tento recept v…
Kubánské congrí | recept. Kubánské congrí jsem poprvé ochutnala v 80. letech a přes počáteční nedůvěru (přece jen vzhledově pokrm příliš nezaujme) mně…