Jak udělat chlebovou polévku a bramborák se švestkami | recepty
14. Leden 2015
Když nevíte co s tvrdým chlebem, uvařte si chlebovou polévku. Dnešní menu z Moravskoslezského kraje doplní bramborák s čerstvými nebo kompotovanými švestkami. Recepty pocházejí z kuchařky tradičních krajových specialit a stejnomenného televizního pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko. Pusťme se nejprve do přípravy chlebové polévky.
Další zajímavé články
Jak zpracovat starý chleba | recepty
Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu. A to ani tehdy, když je chleba ztvrdl…
Jak upéct trhací bylinkový a anglický chléb | recept
Trhací chléb byl jednou experiment na oslavu narozenin mého manžela. Chtěla jsem zaujmout něčím netradičním. Výsledkem byly domácí trhací chléb s byli…
Jak udělat domácí houstičky a banketky | recept
Recept na domácí houstičky nechce jakkoliv snižovat práci profesionálních pekařů. Domácí houstičky jsou jiné a k tradičním výrobkům profesionálů tvoří…
Jak připravit domácí růžový džem | recept
Jak připravit domácí růžový džem | recept. Možná znáte domácí kosmetikou vyrobenou z plátků růží. Už jste však vyzkoušeli zpracovat květy růže v…
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně. Chuťově dokonalá a kořením provoněná indická jídla jsou i přes obsáhlý výčet surovin až neuvě…
Diskuze k videu