Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat marinovaného lososa | recept

Jak udělat marinovaného lososa | recept. Pro labužníky ryb jsem si dovolila přichystat zajímavý a ne příliš náročný recept na marinovaného lososa. Pro tento recept na lososa bude zapotřebí 600 800 g filet z lososa bez kosti a bez kůže, chceme-li rybou obšťastnit žaludky čtyř jedlíků.

Co je potřeba

4 porce:
600
800 g filet z lososa bez kosti a bez kůže
1 nakrájenou chilli papričku
sůl
4 lžíce olivového oleje
8 kuliček z jalovce
kůru a šťávu z 1 citronu
lžíci másla

1

V misce promícháme olej, chilli, pomačkaný jalovec, citronovou šťávu.

2

Filety osolíme a vložíme do ploché nádoby, přelijeme marinádou a necháme 2 hodiny odležet. Kus alobalu potřeme uprostřed olejem a dáme na něj marinovaného lososa.

3

Přelijeme zbylou marinádou, dáme na něj máslo a z alobalu utvoříme balíček. Pečeme na grilu 15 20 minut.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak udělat lososovou pomazánku | recept
Jak udělat lososovou pomazánku | recept. Pokud si chcete připravit pomazánku z mořské ryby, konkrétně z lososa, pak jsou následující řádky určeny práv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.