Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct filet z candáta se špenátem | recept

01. Červenec 2012

Recept na pečený filet z candáta se špenátem. Tento recept na vynikajícího candáta si prostě zamilujete. Je to opravdová dobrota. Pro 4 lidi koupíme 4 filety z candáta i s kůží, připravíme 4 stonky čerstvého kopru, 2 větvičky tymiánu, 2 lžičky oleje, 1 lžíc másla a jednu lžíci mořské soli. A špenát si rovněž uděláme domácí: bude potřeba 500 g čerstvých špenátových listů, 6 cherry rajčat, 1 citron, 1 řapík celeru, 1 šalotku nebo bílou cibuli, 2 dl bílého vína, 2 stroužky česneku, 2 lžíce másla, 1 lžíce piniových ořechů a sůl. A jdeme na to! Podívejte se na videorecept na pečeného candáta krok za krokem.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.