Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z hlívy ústřičné, řapíkatého celeru a pórku | recept

22. Leden 2015

Houbu hlívu ústřičnou snad není potřeba z hlediska léčebných účinků popisovat. Hlíva je výborná surovina pro kuchyňské zpracování do polévek a omáček, dobře chutná i konzervovaná v nálevech. Tentokrát si podle blogerky Lu uvaříme z hlívy ústřičné výbornou polévku. Recept ve videu.

Tipy

Přečtěte si i další recepty z hlívy ústřičné v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept. V létě je nejlepší jíst venku, na čerstvém vzduchu prostě chutná všechno lépe. Proto je i dobré volit takový d…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.