Jak uvařit polévku z hlívy ústřičné, řapíkatého celeru a pórku | recept
22. Leden 2015
Houbu hlívu ústřičnou snad není potřeba z hlediska léčebných účinků popisovat. Hlíva je výborná surovina pro kuchyňské zpracování do polévek a omáček, dobře chutná i konzervovaná v nálevech. Tentokrát si podle blogerky Lu uvaříme z hlívy ústřičné výbornou polévku. Recept ve videu.
Tipy
Přečtěte si i další recepty z hlívy ústřičné v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ
Další zajímavé články
Jak na domácí zázvorové pastilky proti kašli
Jak na domácí zázvorové pastilky proti kašli | recept na domácí pastilky. Zima, plískanice, mráz, sníh jsou klasickým znakem zimního období. Právě v t…
Jak upéct „Sacher “ cukroví | recept na vánoční cukroví
Jak upéct „Sacher “ cukroví | recept na vánoční cukroví. Dnešní cukroví je sice trošku náročnější na čas, ale složité rozhodně není. Opět jsem se nech…
Jak pracovat s přirozeně bezlepkovými moukami
Jak pracovat s přirozeně bezlepkovými moukami | návod jak se orientovat v bezlepkových druzích mouky. Ať už držíte z jakéhokoliv důvodu bezlepkov…
Jak poznat rozdíl mezi Arabicou a Robustou
Vzhledem k oblibě káv Arabica a Robusta by se mohlo zdát, že existují pouze tyto dvě kávové odrůdy. Pravdou však je, že jich je přes 120, avšak pro ko…
Jak připravit čokoládové krokety
Jak připravit čokoládové krokety | recept na čokoládové jednohubky. Čokoládové krokety sice nepatří mezi nejzdravější a nejlehčí dezerty, zkuste si je…
Diskuze k videu