Přejít k hlavnímu obsahu

Jak filetovat cejna

02. Prosinec 2012

Cejn je v našich končinách hojným druhem ryb, přesto na pultech supermarketů není tak vyhledávaný, jako například kapr, makrela nebo losos. když je maso cejna poměrně tučné, ochutnejte cejna, maso skvěle chutná jako uzené, s oblibou se z cejna dělají zavináče. Podle tohoto videonávodu se naučíte čerstvou rybu naporcovat na dvě krásná filátka, která se už pak dnadno kuchyňsky zpracují.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak se vyznat v sushi | rady
Jak se vyznat v sushi | rady. Když se řekne sushi, většina z nás si vybaví charakteristická malá kolečka tvořená rybou a rýží a obalená řasou. Druhů s…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…