Jak na špikování masa | rady a triky
08. Leden 2021
Chystáte se připravovat svíčkovou nebo rajskou? Prošpikujte maso, například slaninou a mrkví, získáte velmi chutnou a šťavnatou pečínku. Nevíte si rady, jak na špikování masa? Nevadí, zhlédněte následující video z kanálu Kuchyně Lidlu, dozvíte se, jak snadno špikovat maso, aby skvěle vypadalo a báječně chutnalo. Jen do toho, je to jednoduché.
Další zajímavé články
Jak uvařit staročeské dušené zelí s nudlemi | recept
Staročeské dušené zelí s nudlemi | recept. V knize Česká strava lidová jsem znovu objevila recept, na který si mlhavě vzpomínám – těstoviny s dušeným…
Jak usmažit telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept
Telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept. Telecí maso má velmi jemnou chuť, obsahuje málo tuku a je lehce stravitelné. To ovšem neplatí pro úpravu pop…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Jak připravit kachní prsa se zeleninovým salátem | recept
Kachní prsa se zeleninovým salátem | recept. Pečená kachna je typickým slavnostním jídlem při různých příležitostech. Má velmi chutné maso, ale obsahu…
Diskuze k videu