Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na špikování masa | rady a triky

06. Červen 2019

Chystáte se připravovat svíčkovou nebo rajskou? Prošpikujte maso, například slaninou a mrkví, získáte velmi chutnou a šťavnatou pečínku. Nevíte si rady, jak na špikování masa? Nevadí, zhlédněte následující video z kanálu Kuchyně Lidlu, dozvíte se, jak snadno špikovat maso, aby skvěle vypadalo a báječně chutnalo. Jen do toho, je to jednoduché. 

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.