Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit marinovaná jehněčí žebra | recept

21. Únor 2012

Marinovaná jehněčí žebra recept. Máte rádi jehněčí maso? Pokud ano, podívejte se na toto video a naučte se připravit výborná jehněčí žebra marinovaná v medovo - česnekové marinádě se zázvorem a rozmarýnem. Zaručeně si pochutnáte!

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak uvařit velikonoční vaječné ragú
Jak uvařit velikonoční vaječné ragú | recept na zpracování vykoledovaných vajec. Vykoledovali jste si hodně vařených vajec a teď nevíte co s nimi? Uva…
Jak využít karob (svatojánský chléb)
Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…
Jak využít cottage cheese v kuchyni
Cottage cheese je druh čerstvého sýra vyráběného z kravského mléka, jenž je lehký, zdravý a snadno stravitelný. Dá se konzumovat jen tak samotný…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.