Jak připravit tatarák na pařížský způsob | recept
09. Leden 2013
Recept na tatarák na pařížský způsob – to je tatarák servírovaný na opečeném bílém pečivu. Tatarák ze semletého hovězího zadního nebo hovězí svíčkové, žampionů, šalotky, kapary, okurky, dijonské hořčice, worcesteru, čerstvého mletého pepře, soli, vaječného žloutku a smetany. Tatarák na pařížský způsob se v roce 2011 hostům podával u příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech ve festivalové restauraci Magic Mirrors. Jak na to? Recept na tatarák krok za krokem ve videu.
Další zajímavé články
Jak vytvořit dětská jídla, která vypadají, jako zvířátka?
Děti milují jednoduchá a zábavná jídla, která jsou barevná a snadno se jí rukama. Proč jim na Den dětí neudělat barevné jednohubky? Zpravidla není pot…
Jak správně kombinovat víno a pokrmy
Dobře zvolené víno může výrazně podtrhnout chuť jídla – a naopak. I když neexistuje jeden univerzální návod, existují jednoduché principy, které vám v…
Jak najít levnou, a přitom kvalitní zrnkovou či mletou kávu?
Jestli si rádi uvaříte výtečnou kávu a nejde přitom o jeden či dva šálky denně, určitě jste zpozorněli, když jste v regálech obchodů viděli kávu…
S Orionem na gril: Stylové vybavení, se kterým bude každé grilování zážitkem
Grilovací sezóna je opět tady! Dny se prodlužují, počasí láká ven a s tím přichází ideální příležitost užít si společné chvíle s rodinou či přáteli u…
Jak připravit dva oblíbené typy jarních hnízd ve slané a sladké podobě?
K Velikonocům a jaru bezesporu patří hnízda a hnízdečka. V nich zjara nacházíme vajíčka, z nichž se rychle líhnou nejrůznější ptáci. Pr…
Diskuze k videu