Jak připravit tatarák na pařížský způsob | recept
09. Leden 2013
Recept na tatarák na pařížský způsob – to je tatarák servírovaný na opečeném bílém pečivu. Tatarák ze semletého hovězího zadního nebo hovězí svíčkové, žampionů, šalotky, kapary, okurky, dijonské hořčice, worcesteru, čerstvého mletého pepře, soli, vaječného žloutku a smetany. Tatarák na pařížský způsob se v roce 2011 hostům podával u příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech ve festivalové restauraci Magic Mirrors. Jak na to? Recept na tatarák krok za krokem ve videu.
Další zajímavé články
Jak najít levnou, a přitom kvalitní zrnkovou či mletou kávu?
Jestli si rádi uvaříte výtečnou kávu a nejde přitom o jeden či dva šálky denně, určitě jste zpozorněli, když jste v regálech obchodů viděli kávu…
S Orionem na gril: Stylové vybavení, se kterým bude každé grilování zážitkem
Grilovací sezóna je opět tady! Dny se prodlužují, počasí láká ven a s tím přichází ideální příležitost užít si společné chvíle s rodinou či přáteli u…
Jak připravit dva oblíbené typy jarních hnízd ve slané a sladké podobě?
K Velikonocům a jaru bezesporu patří hnízda a hnízdečka. V nich zjara nacházíme vajíčka, z nichž se rychle líhnou nejrůznější ptáci. Pr…
Jaké gastro balení zeleniny a ovoce využívá stále více firem?
Do restaurací, pizzerií, stánkového prodeje rychlého občerstvení, výroben potravin, ale také do velkoobchodů a maloobchodů jsou užitečným řešením konz…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Diskuze k videu