Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tatarák na pařížský způsob | recept

09. Leden 2013

Recept na tatarák na pařížský způsob – to je tatarák servírovaný na opečeném bílém pečivu. Tatarák ze semletého hovězího zadního nebo hovězí svíčkové, žampionů, šalotky, kapary, okurky, dijonské hořčice, worcesteru, čerstvého mletého pepře, soli, vaječného žloutku a smetany. Tatarák na pařížský způsob se v roce 2011 hostům podával u příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech ve festivalové restauraci Magic Mirrors. Jak na to? Recept na tatarák krok za krokem ve videu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit kuřecí plátky v chipsech
Jak připravit kuřecí plátky v chipsech | recept na řízky obalované v bramborovoých lupíncích. „Zdravé nebo nezdravé“? Těžko říct. Rozhodně ale výborné…
Jak upéct ořechové trojhránky
Jak upéct ořechové trojhránky | recept na ořechový moučník. Chuť sladších, jemně zkaramelizovaných ořechů v kombinaci s pikantnější marmelád…
Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.