Jak připravit tatarák na pařížský způsob | recept
09. Leden 2013
Recept na tatarák na pařížský způsob – to je tatarák servírovaný na opečeném bílém pečivu. Tatarák ze semletého hovězího zadního nebo hovězí svíčkové, žampionů, šalotky, kapary, okurky, dijonské hořčice, worcesteru, čerstvého mletého pepře, soli, vaječného žloutku a smetany. Tatarák na pařížský způsob se v roce 2011 hostům podával u příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech ve festivalové restauraci Magic Mirrors. Jak na to? Recept na tatarák krok za krokem ve videu.
Další zajímavé články
Jak se vyznat v zelených listových salátech – 1. díl | rady a tipy
Zelených listových salátů je na trhu doslova nepřeberné množství a je velice obtížné se v jednotlivých druzích zdravé zeleniny vyznat. Nevíme, j…
Jak vykouzlit pečené Red Velvet lanýže smočené v bílé čokoládě | recept
Zakousnutí do této šťavnaté, měkké, temně růžové kuličky s příjemně svěžím tónem, navíc doplněné slastným křupnutí bílé čokolády v závěru, j…
Jak a proč zařazovat mléčné výrobky do stravy
Jak a proč zařazovat mléčné výrobky do stravy | rady a tipy. Mléčné výrobky se dají použít na mnoho způsobů. Mléčné výrobky dodají kvalitní bílko…
Jak na střapaté jablečné bochánky s rozinkami | sladké jednohubky
Tyto rozverně střapaté a vláčně měkké bochánky plné šťavnatých jablek a rumem provoněných rozinek, jsou až nebývale snadnou, přitom však mimořádně úsp…
Jak upéct tvarohovo-povidlový makovec z jedné mísy | bleskově rychlý recept
Žádné mazání, žádné zdobení, jen prosté smíchání máku, tvarohu a povidel. Tato silná trojice spolu prolnutá a v jedné míse promíchaná s něko…
Diskuze k videu