Jak připravit vepřové maso se zeleninou
22. Duben 2019
Co je potřeba
400 g vepřové svíčkové
sůl
mletý bílý pepř
olej
200 g míchané kořenové zeleniny
zeleninový vývar
80 g kapusty
50 g brokolice
50 g červených paprik
petrželovou nať
1
Nakrájené maso posolíme, opepříme a prudce opečeme na pánvi ze všech stran.
2
Vyndáme a odložíme na teplé místo.
3
Cibuli jemně pokrájíme a zpěníme na oleji spolu s pokrájenou kořenovou zeleninou.
4
Osolíme, orestujeme, přidáme opečené kousky masa, nakrájenou červenou papriku, kapustu, rozebraný květák a brokolici, podlijeme teplým vývarem a všechno spolu na mírném ohni podusíme.
5
Na závěr podle chuti dochutíme solí a ozdobíme lístky petrželové natě.
Další zajímavé články
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Jak upéct rybu s jogurtem | recept
Jak upéct rybu s jogurtem | recept. Ryby by se měly na našem stole objevovat co nejčastěji, odborníci doporučují zařazovat ryby do jídelníčku alespoň…
Jak připravit burger na grilu | recept
Burger na grilu | recept. Hamburger se většinou dělá z hovězího masa a přidává se do něj jen sůl a mletý pepř. Tuto definici najdete v kuchařské knize…
Diskuze k článku