Přejít k hlavnímu obsahu

Velikonoce

Jak pěstovat „pomlázkovník“
Jak pěstovat „pomlázkovník“
Jak pěstovat „pomlázkovník“ | rady a tipy. Jestliže se chystáte plést letos na Velikonoce pomlázky, zhotovte si jednu navíc. Zkuste si z ní…
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Velikonoční aspik | recept. Velikonoce se blíží a při pečení mazanců, beránků a jiných pochoutek se hodně potřebují vejce. Dnešní recept Vám poradí, j…
Jak upéct špaldový mazanec | recept
Jak upéct špaldový mazanec | recept
Špaldový mazanec | recept. Špaldový mazanec je zdravější alternativou klasického mazance z bílé pšeničné mouky. Pokud použijete obyčejnou hladkou…

Nejnovější články v kategorii

Velikonoce máme již za dveřmi, zkrášlete svůj domov veselými a netradičními velikonočními vajíčky. Vyzkoušejte si tento rok ozdobit vajíčka pomocí pol…
Hledáte inspiraci, jak jednoduše a originálně nabarvit velikonoční vajíčka? Co takhle vyzkoušet zdobení vajíček pomocí laku na nehty? Barvení vajíček…
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Jak uvařit velikonoční vaječné ragú
Jak uvařit velikonoční vaječné ragú | recept na zpracování vykoledovaných vajec. Vykoledovali jste si hodně vařených vajec a teď nevíte co s nimi? Uva…
Nejlepší velikonoční mazanec? A co vyzkoušet tento recept? Mazanec je typický velikonoční výrobek z kynutého těsta. Pochází z konce 15. a začátku 16.…
Jak připravit marinovaná vejce | recept
Marinovaná vejce | recept. Natvrdo vařená vejce v pikantním nálevu mají prý původ v Anglii, kde se podávají v hospůdkách k pivu. V naší rodině se tato…
Subscribe to Velikonoce
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.