Jak grilovat krůtí ocásky s parmezánem ve slanině | recept
Krůtí ocásky s parmezánem grilované v anglické slanině. Šéfkuchař David Navrátil ukazuje, jak upravit krůtí maso pro naše nejmenší. Co budeme k tomu potřebovat? Krůtí prso, ne krůtí stehno, které je hodně šlachovité. Anglickou slaninu můžeme zaměnit za parmskou šunku. Krůtí maso zbavíme přebytečných blan a nakrájíme jej na ocásky. Nebudeme je před grilováním solit, David Navrátil ve video receptu vysvětluje proč. Dobrou chuť!
Co je potřeba
Suroviny pro 4 osoby:
800gr krutí prsa
6 plátku venkovské slaniny
4 polévkové lžíce drceného parmezánu
16 lístků bazalky
150ml panenského olivového oleje
cherry rajčátka
sůl, mletý pepř





Diskuze k videu