Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit cuketu v olivovém oleji s bazalkou | recept

15. Srpen 2013

Vyzkoušejte jeden z tradičních italských předkrmů – cuketu v olivovém oleji s bazalkou. Začněte tím, omytou cuketu omyjete a nakrájíte na proužky. Na pánvi rozpalte olivový olej a plátky cukety nechte orestovat dozlatova. Hotovou cuketu nakonec necháme vychladnout a můžeme ji servírovat jako studený předkrm nebo jako přílohu k masu. Kompletní recept na cuketu v olivovém oleji a bazalkou ve videoreceptu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat zapečenou cuketu | recept
Zapečená cuketa je jídlo připravené doslova raz dva. Minimum práce, minimum ušpiněného nádobí, krátký čas – a přitom efekt náramný. Jak udělat zapečen…
Jak uvařit dýňové zelí | recept
Dýňové zelí | recept. Dušené zelí jako příloha neodmyslitelně patří k české kuchyni. Co když ale někdo nemůže, vzhledem k jeho nadýmavým účinkům, zelí…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.