Jak připravit cuketu v olivovém oleji s bazalkou | recept
15. Srpen 2013
Vyzkoušejte jeden z tradičních italských předkrmů – cuketu v olivovém oleji s bazalkou. Začněte tím, omytou cuketu omyjete a nakrájíte na proužky. Na pánvi rozpalte olivový olej a plátky cukety nechte orestovat dozlatova. Hotovou cuketu nakonec necháme vychladnout a můžeme ji servírovat jako studený předkrm nebo jako přílohu k masu. Kompletní recept na cuketu v olivovém oleji a bazalkou ve videoreceptu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak udělat zapečenou cuketu | recept
Zapečená cuketa je jídlo připravené doslova raz dva. Minimum práce, minimum ušpiněného nádobí, krátký čas – a přitom efekt náramný. Jak udělat zapečen…
Jak udělat obalované smažené cukety | recept
Jak udělat obalované smažené cukety | recept. Nejlepší recepty z cukety jsou ty nejjednodušší. Recept na obalované smažené cukety v trojobalu. Velice…
Jak připravit restovaná játra s opékanou zeleninou | recept
Restovaná játra s opékanou zeleninou | recept. Játra sice nepatří k nejoblíbenějším pokrmům, ale čas od času bychom je do jídelníčku zařádit měli. Nás…
Jak uvařit mrkvovou polévku s cuketou a bazalkovými nočky | recept
Mrkvová polévka s bazalkovými nočky | recept. Husté a horké polévky se skvěle hodí do podzimního sychravého počasí. Když vám chlad a vlhko zalézá pod…
Jak uvařit dýňové zelí | recept
Dýňové zelí | recept. Dušené zelí jako příloha neodmyslitelně patří k české kuchyni. Co když ale někdo nemůže, vzhledem k jeho nadýmavým účinkům, zelí…
Diskuze k videu