Přejít k hlavnímu obsahu

Jak stáhnout kůži z kuřecího stehna za 10 sekund

13. Prosinec 2011

Chcete-li se zbavit tučné kůže z kuřecího stehna, mám tady pro vás jeden trik, díky kterému stáhnutí kůže netrvá déle než 10 sekund. Jeden tah a je hotovo. Vyzkoušejte také, osvojte si tuto kuchařskou dovednost.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.