Přejít k hlavnímu obsahu

Jak stáhnout kůži z kuřecího stehna za 10 sekund

13. Prosinec 2011

Chcete-li se zbavit tučné kůže z kuřecího stehna, mám tady pro vás jeden trik, díky kterému stáhnutí kůže netrvá déle než 10 sekund. Jeden tah a je hotovo. Vyzkoušejte také, osvojte si tuto kuchařskou dovednost.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak správně připravit čaj
Jak správně připravit čaj. Čaj se poprvé v Evropě objevil počátkem 17. století, kdy sem byl dovezen z Číny. Postupem času získával pravý čaj stále vět…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…