Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat grilovaný rumpsteak | recept

Jak udělat grilovaný rumpsteak | recept. Rumpsteak - romsteak, je steak z vysokého roštěnce, ve Francii zvaného culotte, o různé velikosti, respektive síle. Ve Francii se tomuto steaku také říká contre-filet.

Co je potřeba

4 roštěnky a 180 g
250 ml olivového oleje
pepř z mlýnku (zelený nebo černý)
20 g feferonkové pasty
150 g anglické slaniny
2 pórky

fazolky k podávání

1

Promícháme olej s feferonkovou pastou a s drceným pepřem.

2

Touto marinádou potřeme roštěnky a necháme je naložené 2 hodiny.

3

Necháme odkapat a dáme na grill rozehřátý na vysokou teplotu.

4

Pórek nakrájíme na malé části ,obalíme plátky angl.slaniny a 5 min spolu s roštěnkami grilujeme.

5

Podáváme se zelenými fazolkami osmaženými se slaninou.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.