Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat hovězí steak - uruguayský rib-eye steak | recept

28. Prosinec 2012

Recept na hovězí steak - uruguayský rib-eye steak. Rib-eye steak bývá označován za nejšťavnatější hovězí steak, protože plátek vysokého roštěnce je prorostlý tukem, který dává tomuto hovězímu steaku typickou chuť. Uruguayské hovězí maso je vysoce kvalitní maso, které pochází převážně z masných plemen skotu Aberdeen-Angus, Shorthorn a Hereford. Tato plemena skotu se vyznačují tím, že narozdíl od Evropy, kde převažuje ustájený chov skotu, se na rozlehlých pampách Uruguaye volně pasou.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit lahodnou citronádu
Jak připravit lahodnou citronádu | recept na domácí limonádu. Citronáda slouží jako úžasné osvěžení v horkých letních dnech a navíc je zcela jedn…
Jak na tradiční trdelník | recept
Tradiční trdelník | recept. Trdelníky nás lákají svou vůní už na každém jarmarku a málokdo jim odolá. Sypané skořicí, oříšky či kakaem, plněné zmrzlin…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.