Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat italskou marinádu | recept

Jak udělat italskou marinádu | recept. Výborná marináda ke kuřecímu masu, to je tzv. italská marináda, ve které dominuje bazalka a bílý pepř. Vhodná pro letní grilování kuřecího masa, skvěle ochutí a polaská chuťové buňky strávníků.

Co je potřeba

1 lžička sušené nebo čerstvé bazalky
2 lžíce oleje
3 lžíce citronové šťávy
1/4 lžičky mletého bílého pepře
sůl

1

Pokud máte na výběr, vyberte raději čerstvou bazalku a bílý pepř rozhodně nenahrazujte něčím jiným.

2

Všechny suroviny smícháme a dáme odležet do lednice.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak využít aquafabu | nálev z cizrny
Aquafaba – nálev z cizrny a jeho využití. Nálev ze sterilované cizrny neboli aquafabu rozhodně nevylévejte. Mezi vegany a příznivci zdravé výživy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.