Přejít k hlavnímu obsahu

Omáčky a Zálivky

Jak využít aquafabu
Jak využít aquafabu | nálev z cizrny
Aquafaba – nálev z cizrny a jeho využití. Nálev ze sterilované cizrny neboli aquafabu rozhodně nevylévejte. Mezi vegany a příznivci zdravé výživy…
Jak vařit z medvědího česneku | recepty
Jak vařit z medvědího česneku | recepty
Medvědí česnek | recepty v kuchyni. Medvědí česnek, jehož listy lze sbírat od dubna do konce května, je přímo požehnáním pro lidi, kterým záleží na to…
Jak uvařit demiglas (demi-glace) | recept
Jak uvařit demiglas (demi-glace) | recept
Jak uvařit demiglas? Demi-glace (demiglas) je bohatá hnědá omáčka, ve francouzské kuchyni používaná samostatně nebo jako základ pro další omáčky. Zákl…

Nejnovější články v kategorii

Výroba domácí majonézy – krok za krokem. Výroba domácí majonézy je dobrým nápadem pro ty kuchařky a kuchaře, kteří dávají přednost čerstvosti a chtějí…
Subscribe to Omáčky a Zálivky
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.