Jak udělat vepřová líčka dušená na červeném víně s tuřínem a mátou | recept
27. Červenec 2014
Tento recept na vepřová líčka pochází z Liptovského dvora na Slovensku. Je to tradiční recept starých mam, liptovská specialita, ale trochu modernizovaná. Originální název pokrmu: Bravčové líčka vydusené na červenom víne s kvakou s kružmentom. Vepřová líčka na červeném víně v podání šéfkuchaře Mira Gemzického si udělejte podle videoreceptu.
Další zajímavé články
Jak udělat záhoracký závitek | recept
Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek…
Jak udělat nepečené řezy s ovocným krémem | recept
Nepečené řezy s ovocným krémem | recept. Nepečené dezerty se hodí nejen v letních horkých dnech, ale oceníte je i v čase, kdy potřebujete troubu upotř…
Jak uvařit meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta | recept
Meruňkové knedlíky | recept. Léto je čas ovocných knedlíků. Začíná se jahodovými, pak třešňovými, meruňkovými, borůvkovými a končí švestkovými. Vyjmen…
Jak na tradiční trdelník | recept
Tradiční trdelník | recept. Trdelníky nás lákají svou vůní už na každém jarmarku a málokdo jim odolá. Sypané skořicí, oříšky či kakaem, plněné zmrzlin…
Jak upéct kostky s meruňkovým želé a tvarohem | recept
Kostky s meruňkovým želé a tvarohem | recept. Meruňky jsou snad nejoblíbenějším ovocem nejen k přímé konzumaci, ale i v teplé a studené kuchyni. Chuť…
Diskuze k videu