Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřová líčka dušená na červeném víně s tuřínem a mátou | recept

27. Červenec 2014

Tento recept na vepřová líčka pochází z Liptovského dvora na Slovensku. Je to tradiční recept starých mam, liptovská specialita, ale trochu modernizovaná. Originální název pokrmu: Bravčové líčka vydusené na červenom víne s kvakou s kružmentom. Vepřová líčka na červeném víně v podání šéfkuchaře Mira Gemzického si udělejte podle videoreceptu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat záhoracký závitek | recept
Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…