Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou pečeni s bazalkovou krustou a pečenými rajčaty | recept

12. Říjen 2011

Vepřová pečeně s bazalkovou krustou a pečenými rajčaty - to je delikatesa z vepřového masa, díky které si dopřejete opravdový kulinářský zážitek. Tento pokrm z vepřové pečeně je vhodný pro sváteční příležitosti i na nedělní prostřený stůl. Postupujte podle receptu Masa Planá a při přípravě vepřové pečeně se netratíte. Dobrou chuť!

Co je potřeba

Na 2 porce potřebujeme:

2 plátky vepřové pečeně s kostí
2 lžíce rajského protlaku
1 svazeček bazalky
5 plátků toustového chleba s okrájenou kůrkou
panenský olivový olej
3 zralá rajčata
1 stroužek česneku
4 lžíce balzamikového octa

Tipy

Pokrm můžeme dozdobit hoblinkami parmezánu a piniovými oříšky.

Bagetu si můžeme namáčet v mističce, do které jsme nalili 4 lžíce balzamikového octa a 12 lžic kvalitního panenského olivového oleje.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Hostina pro celou rodinu? Výtečná bylinková vepřová pečeně! A tady je recept na skvěle upravenou pečeni. Při přípravě vepřové pečeně postupujeme krok…
Kuřecí Frikasé | recept. Frikasé je vlastně jiný výraz pro zadělávanou slepici nebo kuře. Jde o starý kuchařský postup, který se od svého vzniku výraz…