Přejít k hlavnímu obsahu

recepty.cz

Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný c…
Jak udělat chilli con carne | recept
Jak udělat chilli con carne | recept. Toto mexické jídlo je výborné při velkých akcích. Existuje i vegetariánská verze, známá také jako chilli sin car…
Obrázek není k dispozici
Jak udělat zajíce na smetaně
Recept na zajíce na smetaně. Zajíc váží v průměru 3,5 kg. Mladý zajíc má jemnější chuť. Starší zajíce nakládáme do marinády. Vyzkoušejte můj recept na…
Jak udělat čínskou marinádu | recept
Jak udělat čínskou marinádu | recept. Marinády jsou neoddělitelnou částí každého grilování. Zkuste dnes něco netradičního. Čínská marináda je vhodná p…
Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept. Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného.…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Jak udělat sýrové fondue | recept
Jak udělat sýrové fondue | recept. Sýrové fondue je typickou švýcarskou specialitou. Je to pokrm nejen pro labužníky, ale zpříjemní i sezení s přáteli…

Nejnovější články v kategorii

Recept na bramborový salát. Bramborový salát je nedílnou součástí štědrovečerní večeře. Každá rodina má ale svůj vlastní upravený recept na bramborový…
Recept na domácí vánočku. Pokud nemáte tetu, která peče léta na Vánoce vánočku a chtěli byste si upéct svou vlastní vánočku, poradíme vám jak na to. Z…
Losos na grilu - to je opravdová dobrota. Nevěříte? Vyzkoušejte podle video receptu přípravu lososa na grilu, na olivovém oleji, s pečenými brambůrky…
Subscribe to recepty.cz
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.