Jak vykuchat kachnu nebo bažanta
Kachna se nesmí před škubáním spařovat, nesmíme ji dlouho nechat venku viset. Kachnu kucháme nejlépe venku na vyvýšeném stole. Pro mnohé je kuchání kachny nebo bažanta nelibou činností. Dá se však zvládnout, je zapotřebí si jen osvojit některé úkony. V tomto videu z YouTube si ukážeme, jak kachnu nebo bažanta správně vykuchat.
Další zajímavé články
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…
Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept
Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept. Minutka z kuřecích prsíček s vůní a chutí provensálských bylinek je velmi rychle hotová, jedno…
Jak připravit italské kuře caprese | recept
Italské kuře caprese | recept. Italský salát caprese Vám jistě nemusíme představovat. Kombinace rajčat, bazalky a mozzarelly dochucená olivovým o…
Jak připravit jarní vajíčkový salát s kuřecím masem | recept
Jak připravit jarní vajíčkový salát s kuřecím masem | recept. I širokou škálu vajíčkových salátů lze stále zpestřovat, rozšiřovat a zdokonalovat. Např…
Jak připravit barevnou masovou směs s okurkou | recept
Jak připravit barevnou masovou směs s okurkou | recept. Kdo z vás si pamatuje Obrazové kuchařky Panoramy? Ve třetím souboru těchto sešitových receptů…
Diskuze k videu