Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vykuchat kachnu nebo bažanta

06. Září 2011

Kachna se nesmí před škubáním spařovat, nesmíme ji dlouho nechat venku viset. Kachnu kucháme nejlépe venku na vyvýšeném stole. Pro mnohé je kuchání kachny nebo bažanta nelibou činností. Dá se však zvládnout, je zapotřebí si jen osvojit některé úkony. V tomto videu z YouTube si ukážeme, jak kachnu nebo bažanta správně vykuchat.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Akutní zánět slepého střeva je nepředvidatelné břišní onemocnění, které může postiženého ohrozit na životě. Příznaky slepého střeva by pacient neměl v…
Obrázek není k dispozici
Každý zaměstnanec odpovídá zaměstnavateli za škodu, kterou mu způsobil zaviněným porušením povinnosti při plnění pracovních úkolů anebo v přímé souvis…
Reakce na kousnutí nebo bodnutí hmyzem jsou u lidí rozdílné. Každý máme nějaké vrozené předpoklady, které určují odpověď těla na bodnutí hmyzem. Jsou…
Blíží se váš den Dé? Sbalení do porodnice není jen tak a rozhodně to není pouze o jedné tašce, budete jich potřebovat hned několik. Ta první by měla o…