Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vykuchat kachnu nebo bažanta

06. Září 2011

Kachna se nesmí před škubáním spařovat, nesmíme ji dlouho nechat venku viset. Kachnu kucháme nejlépe venku na vyvýšeném stole. Pro mnohé je kuchání kachny nebo bažanta nelibou činností. Dá se však zvládnout, je zapotřebí si jen osvojit některé úkony. V tomto videu z YouTube si ukážeme, jak kachnu nebo bažanta správně vykuchat.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit krůtí gyros | recept
Krůtí gyros | recept. Krůtí maso má oproti oblíbenému kuřecímu lepší nutriční hodnoty, někteří odborníci ho dokonce označují za superpotravinu, a je t…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.