Drůbež
Nejnovější články v kategorii
Tento názorný recept na paštiku z drůbežích jater vás provede celou přípravou domácí paštiky. Na výrobu paštiky si přichystejte 700 g drůbežích jater…
Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku | recept na minutku z kuřecího masa. Kuřecí maso se na talíři nikdy neomrzí. Je tolik způsobů jak ho připravit…
Kuřecí maso na pórku, s houbami a paprikou, podávané s rýží. Obohacené o bazalku, lžíci medu a mletou červenou papriku. Máte chuť? Pojďme se pustit do…
Cizrnový salát se zeleninou bude příjemným zpestřením vašeho jídelníčku. Cizrna je světově třetí nejvýznamnější luštěninou po hrachu a fazolích, v čes…
Recept na plněné závitky z kuřecího masa s česnekem a limetkou. Česnek a limetka kuřecímu masu propůjčí nezaměnitelnou chuť, díky níž si tuto kuchyňsk…
Jak připravit dvouhubky z kuřecího masa a slaniny | recept na lahodné a rychlé pohoštění. „Dvouhubka“? Ano. Tato chuťovka je naprosto dokonalá záležit…
Hutnou polévku kaldoun si nemusíme dopřávat jen o svatomartinské hostině. Máme-li k ruce husí nebo kachní krky a vnitřnosti, třeba odložené v mrazáku,…
Svátek svatého Martina se každým rokem slaví 11. listopadu, k těmto oslavám neodmyslitelně patří svatomartinská husa. Vyzkoušejte si připravit pečenou…
Pečená krůta se zelím a k tomu domácí bramborový knedlík, to je poctivá česká i slovenská kuchyně, kterou praktikovaly už naše babičky. Proč recept na…
Krůtí prsa plněná ořechy, sušenými švestkami a sýrovou omáčkou - panečku, to je opravdová gastronomická báseň, se kterou zabodujete doma i na sváteční…