Jak připravit kapra jako čínu | recept
21. Červenec 2011
Netradiční úprava kapra á la čína je další zajímavý kulářský způsob tepelného zpracování sladkovodní ryby. Tento recept na kapra osloví hlavně ty kuchaře, kteří rádi při vaření experimentují a nebrání se hledat nové variace. A v tomto případě se to rozhodně vyplatí. Vyzkoušejte a posuďte sami. Dobrou chuť.
Další zajímavé články
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak udělat kapra po staročesku | recept
Jak udělat kapra po staročesku | recept. U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr…
Jak udělat smaženého vánočního kapra | recept
Jak udělat smaženého vánočního kapra | recept. Přináším recept na štědrovečerní večeři - recept na smaženého vánočního kapra. Smažený kapr k vánočním…
Jak upéct perníkové hrudky s čokoládovou polevou | recept
Perníkové hrudky s čokoládovou polevou | recept. Zbylo vám perníkové těsto a už se vám nechce vykrajovat další tvary? Nebo máte jednoduše perníčky tak…
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého ne…
Diskuze k videu