Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kapra jako čínu | recept

21. Červenec 2011

Netradiční úprava kapra á la čína je další zajímavý kulářský způsob tepelného zpracování sladkovodní ryby. Tento recept na kapra osloví hlavně ty kuchaře, kteří rádi při vaření experimentují a nebrání se hledat nové variace. A v tomto případě se to rozhodně vyplatí. Vyzkoušejte a posuďte sami. Dobrou chuť.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Kapr na černo recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Doporučuje se přip…
Obrázek není k dispozici
U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr po staročesku je tradiční recept na úpra…
Obrázek není k dispozici
Smažený vánoční kapr recept. Přinaším recept na štědrovečerní večeři - recept na smaženého vánočního kapra. Smažený kapr k vánočním svátkům neodmyslit…