Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kapra jako čínu | recept

21. Červenec 2011

Netradiční úprava kapra á la čína je další zajímavý kulářský způsob tepelného zpracování sladkovodní ryby. Tento recept na kapra osloví hlavně ty kuchaře, kteří rádi při vaření experimentují a nebrání se hledat nové variace. A v tomto případě se to rozhodně vyplatí. Vyzkoušejte a posuďte sami. Dobrou chuť.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak udělat kapra po staročesku | recept
Jak udělat kapra po staročesku | recept. U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.