Přejít k hlavnímu obsahu

kuchařka

Jak udělat bešamelovou omáčku | recept
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept. Bešamel je světlá základní omáčka. Jde o tradiční specialitu především francouzské kuchyně. Tvoří základ mnoha…
Jak udělat odpalované těsto | recept
Jak udělat odpalované těsto | recept. Proč si nepřipravit doma právě vaše oblíbené věnečky z cukrárny, karamelové větrníky nebo banánky s čokoládovým…
Jak udělat čínskou marinádu | recept
Jak udělat čínskou marinádu | recept. Marinády jsou neoddělitelnou částí každého grilování. Zkuste dnes něco netradičního. Čínská marináda je vhodná p…
Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept. Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného.…
Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný c…

Nejnovější články v kategorii

Poradíme, jak jednoduše zbavit kapra kůže. Kuchař Petr Stupka, který patří mezi odborníky na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb, nedoporučuje stahov…
Recept na karlovarský guláš není mezi kuchařkami tak známý jako recept na maďarský guláš nebo recept na proslulý segedínský guláš. Karlovarský guláš p…
Porcování kapra do takzvané podkovy před samotnou tepelnou úpravou, je nejideálnější. Z podkovy si pak snadno připravíme pro konzumaci nejvhodnější fi…
Subscribe to kuchařka