kuchařka
Nejnovější články v kategorii
Poradíme, jak jednoduše zbavit kapra kůže. Kuchař Petr Stupka, který patří mezi odborníky na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb, nedoporučuje stahov…
Vánoční recept na kapra přesně pro vás? Kromně klasického trojobalu si můžete na Vánoce udělat kapra netradičně. Vánoční variace na smaženého kapra se…
Recept na karlovarský guláš není mezi kuchařkami tak známý jako recept na maďarský guláš nebo recept na proslulý segedínský guláš. Karlovarský guláš p…
Jak zužitkovat houby? Připravíme si bramborové špalíčky s houbami. A pomáhat nám bude mistr kuchař Ladislav Samek. Budeme k tomu potřebovat vařené bra…
Kde rostou houby, tam jsou hody. Aby ne! Zkusme si podle receptu připravit houby v cibuli jinak. Je to prastarý recept našich předků, jehož původ sahá…
Švestkové pirohy recept. Sladké švestkové pokušení se rozplyne na vašem jazyku. Pirohy plněné švestkami jsou oblíbenou pochutinou na Slovenku, české h…
Porcování kapra do takzvané podkovy před samotnou tepelnou úpravou, je nejideálnější. Z podkovy si pak snadno připravíme pro konzumaci nejvhodnější fi…
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept. Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhled…
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept. Maso z bažanta je suché, a proto jej při úpravě obvykle obložíme slaninou. Stejně tak to uděláme v…