Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kapra po novohradsku | recept

21. Červenec 2011

Je to velmi jednoduchý a skvělý recept. Kapr po novohradku - tak se nazývá tradiční pokrm rybářů a rybnikářů, který se připravuje už po celá léta. Na jihu Čech se mu říká kočičák anebo také lepenice. Porce kapra se tradičně připravují z kapra podkovy. Ochuťte kapra česnekem utřeným se solí a promíchaným s mletým kmínem. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak udělat kapra po staročesku | recept
Jak udělat kapra po staročesku | recept. U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.