Jak připravit kapra po novohradsku | recept
21. Červenec 2011
Je to velmi jednoduchý a skvělý recept. Kapr po novohradku - tak se nazývá tradiční pokrm rybářů a rybnikářů, který se připravuje už po celá léta. Na jihu Čech se mu říká kočičák anebo také lepenice. Porce kapra se tradičně připravují z kapra podkovy. Ochuťte kapra česnekem utřeným se solí a promíchaným s mletým kmínem. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak udělat kapra po staročesku | recept
Jak udělat kapra po staročesku | recept. U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr…
Jak udělat smaženého vánočního kapra | recept
Jak udělat smaženého vánočního kapra | recept. Přináším recept na štědrovečerní večeři - recept na smaženého vánočního kapra. Smažený kapr k vánočním…
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého ne…
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku. Někdo kdysi řekl, že pomazánky vymýšlejí ženy bez fantazie. Nevím, nakolik je tvrz…
Diskuze k videu