Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vepřovou krkovici na grilu se žampiony | recept

31. Červenec 2011

Recept na vepřovou krkovici na grilu, žampión plněný nivou v anglické slanině. Co je dobré na úvod při grilování masa vědět, že maso grilujeme při pokojové teplotě. A důvod? Jestliže maso vytáhneme z chladničky a dáme ho pak na gril nebo pánev, zatuhne a už není tak šťavnaté, jak bychom potřebovali. Dobrou chuť!

Co je potřeba

Ingredience: (4 porce)
1 kg vepřové krkovice
12 ks žampionů
0,15 kg modrého sýru (Niva)
12 plátků anglické slaniny
1 pol. lžíce hrubé mořské soli
¾ lžíce barevného drceného pepře
6 pol. lžic olivového oleje extra virgin
8 ks červených cherry rajčátek

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.