Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat čínskou marinádu | recept

Jak udělat čínskou marinádu | recept. Marinády jsou neoddělitelnou částí každého grilování. Zkuste dnes něco netradičního. Čínská marináda je vhodná pro vepřové a hovězí maso.

Co je potřeba

4 lžíce sójové omáčky
2 lžíce bílého vína
1 lžíce oleje
1/4 lžičky mletého zázvoru
1/4 lžičky koriandru
sůl

1

Vybereme kvalitní bíle víno.

2

Vše smícháme dohromady, tedy 4 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce bílého vína, 1 lžíci oleje, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1/4 lžičky koriandru, sůl.

3

Směs na čínskou marinádu necháme asi hodinu v ledničce vychladnout.

4

Marináda je hotová. Podáváme ji k hovězímu nebo vepřovému masu.

5

Dobrou chuť!

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný c…
Jak udělat filipínské kuře | recept
Jak udělat filipínské kuře | recept. Netradiční úprava kuřete, ale jistě výborná. Tak to je filipínské kuře, které do vaší domácnosti přinese i trochu…
Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept. Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.