Jak naporcovat kapra
Porcování kapra do takzvané podkovy před samotnou tepelnou úpravou, je nejideálnější. Z podkovy si pak snadno připravíme pro konzumaci nejvhodnější filetu z kapra bez kostí. Videonávod vám přináší Třeboňský kapr.
Další zajímavé články
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady. Maso ryby je obecně považováno za velmi zdravou potravinu. Rybí maso je velmi chutné a bohaté na důležité vi…
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách
Zabít vánočního kapra, to je dovednost, bez které se zejména ženy "docela rády obejdou". Vždyť specializovaní prodejci vánočních kaprů nám rybu v mžik…
Jak vykostit kapra či jinou rybu jedním tahem
Rybí kosti v krku nikoho nepotěší. Proto zvláště o Vánocích vymýšlíme různé finty na odtranění kostí z rybího tělo co nejrychleji a nejspolehlivěji. Z…
Jak usmažit výborné kapří hranolky | recept
Jak usmažit výborné kapří hranolky | recept. Nemáte čas zajet si do Třeboně na nějakou tu rybí dobrotu? Zkuste si v domácích podmínkách usmažit vynika…
Diskuze k videu