Okopaniny
Nejnovější články v kategorii
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Povidlové taštičky recept. A teď si trochu zamlsáme, připravíme si totiž domácí taštičky plněné povidly. Co bude zapotřebí? 500 g brambor, 250 g švest…
Nejstarší zmínky o řepě pocházejí ze starověké Fénicie (území dnešního Libanonu). Odtud se rozšířila do Babylonie, kde byla bulva nejprve užívána jako…
Tyto výborné chlupaté knedlíky k vepřovému masu můžete mít brzy na svém stole doma taky. Jak je známo, základem chlupatých knedlíků jsou brambory. Pro…
Recept na bramborové noky (gnocchi) al forno. Na ty nejlepší bramborové noky (gnocchi) v úpravě al forno (pečené v troubě) použijte pokud možno takové…
Pečené brambory se zeleninou recept. Brambory a zelenina je kombinace, která zaručeně funguje. Podívejte se na toto video a objevte kouzlo tohoto jedn…
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…
Jak uvařit třetinové ovocné knedlíky | rychlý recept s tvarohem. Také vás (jako mě) zaujal název dnešního receptu? Těsto na knedlíky se skládá ze…
Francouzské brambory recept. Francouzské brambory jsou jednoduché na přípravu a vhodné, pokud máme hluboko do kapsy. Celou rodinu nasytíme za pár koru…
I brambory zbylé z předešlého dne lze přeměnit do podoby velice atraktivní a chutné. A to jejich využitím do těchto jemných bramborových muffinů,…