Přejít k hlavnímu obsahu

Okopaniny

 Jak upéct jehněčí špízy | recept
Jak upéct jehněčí špízy | recept
Jak upéct jehněčí špízy | recept. Jehněčí maso patří k jarnímu jídelníčku. O jeho spjatosti s jarním obdobím a především obdobím Velikonoc svědčí i ob…
Jak udělat zapečené brambory | recept
Jak udělat zapečené brambory | recept
Především začátečníkům je určen náš recept na jednoduché a velmi levné zapečené brambory. Proto nabízíme některé tipy a triky, aby se povedly. Do příp…
Jak udělat tatarák z brambor | recept
Jak udělat tatarák z brambor | recept
Jak udělat tatarák z brambor | recept. Tatarák z brambor? Rychlá večeře, vhodná i pro vegetariány. Tatarák z brambor se sice nevyrovná klasickému maso…
Jak udělat krkonošské sejkory | recept
Jak udělat krkonošské sejkory | recept
Krkonošské sejkory | recept. Připravit krkonošské sejkory není obtížné, a ani předpis uvedený v článku není třeba striktně dodržovat – v každé domácno…

Nejnovější články v kategorii

Subscribe to Okopaniny
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.