Přejít k hlavnímu obsahu

Obiloviny

Pohanka se od 16. století v Čechách a na Moravě hojně jídala. Chudý lid, na jehož jídelničku se zhusta objevovala, určitě neuvažoval o tom, že pohanka…
Jáhly recepty - recepty z jáhel. Jáhly, loupané obilky prosa, se z české kuchyně tiše vytratily a nějaký čas živořily na periférii gastronomického záj…
Obrázek není k dispozici
Recept na výtečný pokrm z ječných krup. Kroupy v šouletu, kroupy v jelitech, kroupy v polévce z uzeného masa. Ale což takhle krupeto? Krupeto s vepřov…
Obrázek není k dispozici
Bulgur recepty. Bulgur u nás stále patří mezi málo známou potravinu. A to i přes svůj vysoký obsah minerálů a vitamínů, příjemnou oříškovou chuť a leh…
Jak uchovávat kvásek | rady a tipy. Řada z nás si pochutnává na domácím chlebu, který si dopřává díky kvalitnímu kvásku. Nezapomínejme na to, že kváse…

Nejnovější články v kategorii

Jak uchovávat kvásek | rady a tipy. Řada z nás si pochutnává na domácím chlebu, který si dopřává díky kvalitnímu kvásku. Nezapomínejme na to, že kváse…
Slzovka je další superpotravinou, která si postupně razí cestu do našich domácností. Přesněji řečeno, můžeme si koupit semena této exotické trávy. V p…
Obrázek není k dispozici
Recept na výtečný pokrm z ječných krup. Kroupy v šouletu, kroupy v jelitech, kroupy v polévce z uzeného masa. Ale což takhle krupeto? Krupeto s vepřov…
Obrázek není k dispozici
Bulgur recepty. Bulgur u nás stále patří mezi málo známou potravinu. A to i přes svůj vysoký obsah minerálů a vitamínů, příjemnou oříškovou chuť a leh…
Subscribe to Obiloviny