Přejít k hlavnímu obsahu

Světová kuchyně

Jak používat zeleninu pak choi
Jak používat zeleninu pak choi | rady a tipy. Pak choi neboli čínské zelí je brukvovitá zelenina stejně jako naše klasické zelí. Jeho využití se u nás…

Nejnovější články v kategorii

Čeká vás návštěva rodiny či přátel a přemýšlíte, jakým dezertem své nejbližší pohostit? Určitě je nezklamete a mile překvapíte sladkým dezertem baklav…
Česnek je velmi zdravou potravinou a vynikajícím pomocníkem v kuchyni. Jste-li milovníky česneku, připravte si nakládaný česnek v octu, můžete jej pou…
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Subscribe to Světová kuchyně
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.