Přejít k hlavnímu obsahu

Předkrmy, Polévky a Saláty

Jak vařit z ředkviček | recepty
Jak vařit z ředkviček | recepty
Tipy a návody na využití ředkviček v kuchyni. Ředkvičky jsou oblíbenou zeleninou pozdního jara. Jsou chutné – svěží i pikantní, zdravé, málo kalorické…

Nejnovější články v kategorii

čočková polévka
Čočková polévka patří ke zdravým polévkám, které nám poskytnou vlákninu, bílkoviny, díky slupkám z čočky přispěje k očistě střev, dokonale z…
rajská polévka
Máte menší děti a nevíte, jakou polévku jim uvařit, aby jim chutnala a měly ji rády? Nevíte, z čeho uvařit, abyste nepotřebovali příliš mnoho sur…
vyvar
V zimě, v době nemocí, ale i kdykoli jindy v roce, si můžete dopřát drůbeží vývar, který je jednoduchý na přípravu, stačí poměrně malé…
Beluga, černá čočka se výborně hodí na přípravu rozličných salátů. Při vaření si podrží tvar, nerozváří se a ve směsi moc hezky vypadá. Beluga má jemn…
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Subscribe to Předkrmy, Polévky a Saláty
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.