Předkrmy, Polévky a Saláty

Jak připravit bylinkovo-tvarohové pomazánky | recepty

Bylinkovo-tvarohové pomazánky | recept. Tvarohové pomazánky patří k evergreenům (nejen) letních večeří. Každý zná tu...

Jak na snadné semínkové krekry | recept

Inspirací na zdravé pokrmy není nikdy dost. Semínkové krekry jsou zdravé, chutné a skvěle poslouží i jako pohoštění při oslavách. Semínkové krekry postačí namazat pomazánkou a můžete je podávat. Semínkové krekry se výborně hodí k pomazánkám hummus...

Jak na nakládané tvarůžky | recept

Jste milovníky zrajících sýrů? Připravte si vynikající nakládané tvarůžky. Tvarůžky nakládané v oleji s rajčaty, cibulí, čerstvě namletým pepřem a chilli Vás určitě nezklamou, skvěle si na nich pochutnáte. Příprava je velmi snadná, podrobný postup,...

Jak připravit jatýrka na cibulce v sádle | recept

Tahle chuťovka Vás určitě nezklame. K přípravě jatýrek na cibulce v sádle budete potřebovat jen pár ingrediencí a chvíli Vašeho času. Podrobný postup, jak připravit jatýrka na cibulce v sádle, Vám přináší následující videorecept z kanálu Recepty bez...

Jak uvařit uzenou polévku s vejci | recept

Uzená polévka s vejci | recept. Tato hustá nakyslá polévka přijde vhod o Velikonocích, kdy je doma přebytek vykoledovaných vajec a zbylý vývar z uzeného masa. Je nezvyklá, ale uvidíte, že bude strávníkům chutnat. Polévka je sytá, můžete ji podávat s...

Jak připravit lehký rybí salát | recept

Lehký rybí salát | předpis. Ryby bychom do svého jídelníčku měli zařadit co nejčastěji. Jsou zdravé především díky obsahu omega-3 mastných kyselin, které udržují buněčné stěny pružné a výrazně snižují riziko srdečních chorob. Rybí maso je také...

Jak uvařit frankfurtskou polévku | recept

Frankfurtská polévka | recept. Frankfurtská polévka je zástupcem tzv. svačinových polévek. Tyto polévky jsou hustější než ostatní a podávají se většinou s pečivem. Frankfurtská polévka má červenou barvu po paprice a mohou se do ní přidat i brambory...

Jak připravit rýžový salát s kuřecím masem | recept

Rýžový salát s kuřecím masem | recept. Saláty z rýže nejsou u nás tak oblíbené a rozšířené jako saláty z těstovin. Je to škoda, jsou rychle hotovy a rýže se dobře kombinuje. Navíc elegantně zužitkujete zbylou vařenou rýži. Saláty nejsou vzhledově...

Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept

Zelňačka z červeného zelí | recept. Zelňačka se sice vaří většinou z bílého zelí, ale proč ji jednou nezkusit i z červeného? Navíc je bez jíšky či jiných zahušťovadel, tudíž je i zdravější a lehčí. Zahuštěná je pouze rozmixovanou zeleninou a...

Jak užívat zelené řasy

Jak užívat zelené řasy | rady a tipy. Se sladkovodními či mořskými řasami jste se již zcela určitě setkali. Víte však, jak je konzumovat nebo jaký vliv mají na lidské tělo? Přečtěte si následující článek a vše se dozvíte. Najdete zde tipy, jak...

Jak uvařit valašskou kyselici | recept

Přemýšlíte, jakou polévku si připravit k obědu? Ohřejte své tělo chutnou a hutnou polévkou, která dodá Vašemu tělu tolik potřebné vitaminy a sílu. Připravte si valašskou kyselici, která potěší Vaše chuťové buňky a navíc Vás skvěle zasytí. Podrobný...

Stránky

Sdílet