Předkrmy, Polévky a Saláty
Nejnovější články v kategorii
Pekáček naplněný většími kusy kořením ochucených a olivovým olejem potřených hub, cibule i česneku, které jsou následně v troubě dozlatova opečen…
Tipy a návody na využití ředkviček v kuchyni. Ředkvičky jsou oblíbenou zeleninou pozdního jara. Jsou chutné – svěží i pikantní, zdravé, málo kalorické…
Šunková pomazánka s nivou a jarní cibulkou | recept. Pomazánky jsou oblíbenou a rychlou večeří nebo poslouží jako chutné občerstvení pro hosty. Násled…
Ředkev patří do čeledi brukvovitých stejně jako květák, zelí, brokolice nebo kedluben. Původním domovem je pravděpodobně oblast okolo Středozemního mo…
Sýrová roláda patří ke stálicím takřka jakýchkoli našich rodinných oslav. Následující recept tak patří k naší variantě tohoto oblíbeného občerstvení.…
Salát s granátovým jablkem, rukolou a kozím sýrem | recept. Zvláště v zimních měsících, kdy je čerstvé zeleniny pomálu, je ten správný čas na zkoušení…
Slavnostní zapečený camembert | recept. Plánujete slavnostní oběd či večeři a chcete zvolit bezmasý předkrm? V tom případě si určitě přečtěte náš…
Jak připravit mexický těstovinový salát s černými fazolemi | recept. Vydatný, výrazný a hlavně výtečný – přesně takový je salát podle tohoto receptu.…
Jak upéct slaný tortilla koláč se šunkou a sýrem | recept. Tradiční mexická placka v netradičním pojetí – tentokrát nebude sloužit k zavinut…
Jak na plnohodnotný rajčatový salát z uzených kuřecích stehen a vajíček | recept. Šťavnatá a sama o sobě chutná uzená kuřecí stehna smíchaná s je…