Přejít k hlavnímu obsahu

zdravá výživa

Jak využít v kuchyni bulgur | recept
Jak využít v kuchyni bulgur | recept
Jak využít v kuchyni bulgur | recept. Bulgur u nás stále patří mezi málo známou potravinu. A to i přes svůj vysoký obsah minerálů a vitamínů, příjemno…
Jak udělat vepřové krupeto | recept
Jak udělat vepřové krupeto | recept
Jak udělat vepřové krupeto | recept. Přináším vám recept na výtečný pokrm z ječných krup. Kroupy v šouletu, kroupy v jelitech, kroupy v polévce z uzen…
Jak upéct sušenky z amarantu | recept
Jak upéct sušenky z amarantu | recept
Sušenky z amarantu | recept. Laskavec, amarant nebo domorodý název kiwicha patří rostlině, kterou využívali už staří Mayové. Je to nepravá obilnina, j…
Jak vařit z čočky | recepty
Jak vařit z čočky | recepty
Jak vařit z čočky | recepty. Čočka se nezdá: v sáčku za pár korun se tváří jakoby nic, ale když přijde do kuchyně, vytvoříme z ní skoro zázraky.…
Jak vařit sójové maso | recepty
Jak vařit sójové maso | recepty
Jak vařit sójové maso | recepty. Sójové maso: návod na úpravu a recepty. Je sójové maso výživový zázrak nebo rafinovaný jed? Vylepší používání sójovéh…
Jak vařit rýži natural
Jak vařit rýži natural
Rýže natural zajímá ty, kteří programově chtějí jíst zdravě, nemocné lidi, ale právě tak skutečné labužníky. Rýže natural vyžaduje delší čas přípravy…

Nejnovější články v kategorii

Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…
Jak využít rostlinné proteiny
Jak využít rostlinné proteiny | rady a tipy. Pod pojmem práškový protein si možná představíte cosi nezdravého používaného v posilovnách. Ros…
Jak a čím si zpomalujeme metabolismus
Metabolismus je látková přeměna. Díky působení enzymů dochází v těle k přeměně látkové a energetické. Metabolismus zahrnuje výstavbu nových životně dů…
Subscribe to zdravá výživa
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.