Přejít k hlavnímu obsahu

zdravá výživa

Jak využít jarní bylinky
Jak využít jarní bylinky | rady a tipy. Možná jste již na sobě pocítili příznaky biologického jara, které začalo 15. února. Jedním z těchto příznaků m…
Jak vařit rýži natural
Rýže natural zajímá ty, kteří programově chtějí jíst zdravě, nemocné lidi, ale právě tak skutečné labužníky. Rýže natural vyžaduje delší čas přípravy…
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…

Nejnovější články v kategorii

Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…
Jak využít rostlinné proteiny | rady a tipy. Pod pojmem práškový protein si možná představíte cosi nezdravého používaného v posilovnách. Rostlinné pro…
Jak využít kakaové máslo | rady a tipy. Kakaové máslo se samozřejmě používá především k výrobě poctivé a kvalitní čokolády. Uplatnění však nalezne i v…
Subscribe to zdravá výživa
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.