Přejít k hlavnímu obsahu

Vaření a Pečení

Jak uvařit povidla z třešní
Jak uvařit povidla z třešní | recept
Povidla z třešní | recept. Třešně obsahují i více než 80 % vody a asi 18 % ovocného cukru, minerály a vitaminy. Zlepšují trávení, jsou doporučovány př…
Jak upéct sekanou z králíka | recept
Jak upéct sekanou z králíka | recept
Jak upéct sekanou z králíka | recept. Králík býval na našich talířích ještě nedávno poměrně často. V posledních desetiletích ho vytlačilo levné a…
Jak upéct rychlé jahodové řezy
Jak upéct rychlé jahodové řezy
Jahodová hitparáda pokračuje a nabízím další recept. Na své si přijdou všichni ti, co neradi tráví čas v kuchyni. Řezy s jahodovým krémem jsou hotové…

Nejnovější články v kategorii

Beluga, černá čočka se výborně hodí na přípravu rozličných salátů. Při vaření si podrží tvar, nerozváří se a ve směsi moc hezky vypadá. Beluga má jemn…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Subscribe to Vaření a Pečení
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.