Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit kaštanovou polévku s jablky a petrželovými lupínky | recept

Recept na kaštanovou polévku s jablky a petrželovými lupínky. Na přípravu kaštanové polévky použijeme kromě jedlých kaštanů, 50 ml olivového oleje a 450 g petržele.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat jedlé kaštany | 4 recepty
Jak zpracovat jedlé kaštany | 4 recepty
Jedlé kaštany se jedí pečené jen tak, nebo se dále zpracovávají buď pečené či vařené. Vyrábí se z nich například náhražka nugátu. Před pečením, vaření…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.