Jak na výtečnou nadýchanou velikonoční nádivku s uzeným?
Ještě jste tradiční český pokrm - velikonoční nádivku, nikdy nezkoušeli připravit, ale víte o ní a láká vás si ji připravit? Anebo jste ji pekli, ale vůbec se vám nepodařila, snědl se z ní jen kousek a zbytek putoval k vašim či babiččiným slepicím? Ať už nádivku, nebo také hlavičku, jak se jí říká, pravidelně připravujte, nebo půjde o vaši premiéru či nový pokus, určitě zkuste tuhle skvělou nádivku s uzeným. Je jemná, nadýchaná, má vyrovnanou chuť, nemá žádný divný „konec“. Chutná malým i velkým, kteří mají rádi uzené maso.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na rychlé, levné a chutné vaření i pečení? Vsaďte na českou remosku
Remoska je tradiční český vynález, který se těší oblibě už po několik generací. Tento elektrický pečicí hrnec si získal srdce mnoha kuchařek a kuchařů…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak uvařit novoroční oběd z čočky | recepty
Jak uvařit novoroční oběd z čočky | recepty. Na Nový rok, tedy 1. ledna, je tradicí jídlo z čočky. Konzumace čočky v tento den má zajistit dostatek pe…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…





