Přejít k hlavnímu obsahu

Výživa a Dieta

Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Jak připravit celerovou polévku | recept
Recept na celerovou polévku. Jak si zpestřit jídelníček a přesto jíst kaloricky méně náročná jídla? Jednou z možností jsou i odlehčené zeleninové polé…
Jak jíst po střevních obtížích
Jak jíst po střevních obtížích | rady a tipy. Všichni to známe, nějaké nevhodné jídlo nebo střevní chřipka a na pár dní jsme vyřazeni z běžného provoz…
Jak využít jackfruit
Jak využít jackfruit | rady a tipy. Jackfruit patří mezi exotické druhy ovoce s největšími plody. Toto ovoce pochází původně z Asie, je velmi zdravé a…
Jak vyrobit a využít přepuštěné máslo
Jak vyrobit a využít přepuštěné máslo | rady a tipy. Přepuštěné máslo, které možná znáte také pod indickým názvem ghí, je máslo očištěné od vody, mléč…

Nejnovější články v kategorii

Bylinkové čaje: druhy, způsob přípravy a míchání směsí. Bylinkové čaje lidé nepijí jen z léčebných důvodů. Někdo zařazuje bylinkové čaje mezi své nápo…
Jak zpracovat hložinky | recepty. Malé červené plody hlohu obecného neboli hložinky právě dozrávají. Pokud si nevíte rady, jak je zpracovat, máme pro…
Subscribe to Výživa a Dieta