Přejít k hlavnímu obsahu

Výživa a Dieta

Jak na zdravou svačinu | rady a tipy
Jak na zdravou svačinu | rady a tipy. Svačit nebo nesvačit? Děti by rozhodně měly mít svačinu dopoledne ve škole a další odpoledne, zvlášť pokud…

Nejnovější články v kategorii

Psyllium je vláknina, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele vejčitého (indického) – jedná se vlastně o slupky. Tato vláknina je rozpustná ve v…
Artyčok je druh zeleniny, který se v naší zemi příliš nepoužívá, možná jste se však setkali alespoň s nakládanými artyčoky na pizze. Artyčok…
Jak pěstovat a využít ačokču | návod na pěstování a využití ačočky. Ačokča (latinsky Cyclanthera pedata) se u nás dnes již stává poměrně známou a…
Řeřicha setá (někdy je také nazývána řeřichou zahradní) patří mezi velmi oblíbené bylinky, které si snadno vypěstujete doma kdykoliv během roku. Řeřic…
Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…
Jak využít majoránku pro zdraví | rady a tipy. Majoránka zahradní patří mezi nejpoužívanější bylinky. Hodí se k dochucení masa, polévek, a t…
Dietoložka PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. a specialista na výživu Ing. Petr Havlíček vysvětlují význam svačiny i pro dospělé. Svačiny mimo jiné pomáhaj…
Subscribe to Výživa a Dieta
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.