Přejít k hlavnímu obsahu

Výživa a Dieta

Jak na zdravou svačinu | rady a tipy
Jak na zdravou svačinu | rady a tipy. Svačit nebo nesvačit? Děti by rozhodně měly mít svačinu dopoledne ve škole a další odpoledne, zvlášť pokud…

Nejnovější články v kategorii

Řeřicha setá (někdy je také nazývána řeřichou zahradní) patří mezi velmi oblíbené bylinky, které si snadno vypěstujete doma kdykoliv během roku. Řeřic…
Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…
Jak využít majoránku pro zdraví | rady a tipy. Majoránka zahradní patří mezi nejpoužívanější bylinky. Hodí se k dochucení masa, polévek, a t…
Dietoložka PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. a specialista na výživu Ing. Petr Havlíček vysvětlují význam svačiny i pro dospělé. Svačiny mimo jiné pomáhaj…
Jak využít dýňový olej | rady a tipy. Dýňový neboli tykvový olej se získává lisováním dýňových semen. Patří mezi velmi zdravé a snadno straviteln…
Jistě víte, že ořechy obsahují velké množství zdraví prospěšných tuků. Jednotlivé druhy ořechů však obsahují mnohem více cenných látek. Pokud se chcet…
Jak využít makový olej | rady a tipy. Mák neslouží pouze jako náplň do buchet nebo jiných moučníků, z jeho semínek se také lisuje olej, jenž má mnohos…
Břicho představuje jednu z nejproblematičtějších partií na lidském těle, neboť právě v dané oblasti se ukládají tukové zásoby, jichž se zbavuje velice…
Subscribe to Výživa a Dieta
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.