Jak správně sterilizovat sklenice na zavařování
13. Březen 2012
Zavařování je efektivním způsobem, jak skladovat potraviny. Není prostě nad domácí kompot. Aby vám ale zavařeniny vydržely, je nutné řádně sterilizovat sklenice, do kterých zavařeninu dáte. Podívejte se, jak na to!
Další zajímavé články
Jak zhotovit pesto z medvědího česneku | recept
Pesto z medvědího česneku | recept. Medvědí česnek je jarní bylinka vlhčích lužních lesů. Roste na březích potoků, často v bučinách, ve velkém množstv…
Jak si udělat domácí křeník do zásoby | recept
Křeník | recept. Křen je trvalka, kterou najdeme snad v každé zahradě. Největší sílu má křen sklízený na podzim. Křen má vysoký obsah vitaminu C. Použ…
Jak připravit nepečený oříškovo-čokoládový srnčí hřbet
Jak připravit nepečený oříškovo-čokoládový srnčí hřbet | recept na nepečený srnčí hřbet. Excelentní laskomina, která by se dala výstižně shrnout touto…
Jak připravit pórkovou pomazánku s vajíčkem
Jak připravit pórkovou pomazánku s vajíčkem | recept na pórkovo-vajíčkovou pomazánku. Pórek má jedinečnou chuť, není to ani cibule, ani jarní zelená c…
Jak připravit karamelový likér
Jak připravit karamelový likér | recept na domácí likér z rumu. Stopečka sladkého likéru ke kafíčku, to je značka ideál. A zvláště tohoto likéru, s…
Diskuze k videu