Jak správně sterilizovat sklenice na zavařování
26. Červenec 2021
Zavařování je efektivním způsobem, jak skladovat potraviny. Není prostě nad domácí kompot. Aby vám ale zavařeniny vydržely, je nutné řádně sterilizovat sklenice, do kterých zavařeninu dáte. Podívejte se, jak na to!
Další zajímavé články
Jak si udělat domácí křeník do zásoby | recept
Křeník | recept. Křen je trvalka, kterou najdeme snad v každé zahradě. Největší sílu má křen sklízený na podzim. Křen má vysoký obsah vitaminu C. Použ…
Jak udělat marmeládu z růžových lístků | recept
Marmeláda z růžových lístků | recept. Před mnoha lety jsem si z dovolené z Bulharska přivezla zavařeninu z růžových lístků. Marmeláda měla krásnou bar…
Jak postupovat při sterilování | rady
Jak postupovat při sterilování | rady. Chystáte se připravit ovocný kompot? Sterilované ovoce je vždy vítaným zpestřením v kuchyni. Tady je pár základ…
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek | tipy
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek | tipy. Zahrádkáři to jistě znají – když na jaře vysadí jen několik sazenic okurek pro vlastní potřebu, neuro…
Jak zavařit okurky nakládačky
Domácí naložené okurky nesmějí chybět při žádné oslavě, posezení s přáteli nebo grilovačce. Receptů koluje mezi lidmi opravdu hodně. Liší se nejen v p…
Diskuze k videu