Jak správně sterilizovat sklenice na zavařování
Zavařování je efektivním způsobem, jak skladovat potraviny. Není prostě nad domácí kompot. Aby vám ale zavařeniny vydržely, je nutné řádně sterilizovat sklenice, do kterých zavařeninu dáte. Podívejte se, jak na to!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zhotovit pesto z medvědího česneku | recept
Pesto z medvědího česneku | recept. Medvědí česnek je jarní bylinka vlhčích lužních lesů. Roste na březích potoků, často v bučinách, ve velkém množstv…
Jak si udělat domácí křeník do zásoby | recept
Křeník | recept. Křen je trvalka, kterou najdeme snad v každé zahradě. Největší sílu má křen sklízený na podzim. Křen má vysoký obsah vitaminu C. Použ…
Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak připravit jogurtový zákusek z tradičních perníků
Jak připravit jogurtový zákusek z perníků | recept na zákusek připravený z tradičního perníku a jogurtu. Tradiční perník s marmeládovou náplní a…
Jak připravit zázvorové svařené víno
Jak připravit zázvorové svařené víno | recept na domácí svařák se zázvorem. Když se dvě věci, které samy o sobě zahřejí, spojí dohromady, vznikne z to…