Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít rebarboru (reveň) v kuchyni

Jak využít rebarboru (reveň) v kuchyni

Tipy a návody na využití rebarbory. I když rebarbora (reveň) není zeleninou, nad kterou by hlídači správné výživy zrovna jásali, v malém množství a při správné úpravě neškodí. Ostatně, její „doba“ je velmi krátká, rebarboru sklízíme jen v pozdním jaru a v první polovině léta. Jak s úspěchem využít rebarboru (reveň) v kuchyni? Je libo rebarborový koláč, buchtu s rebarborou, kompot nebo džem z rebarbory?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct koláč s blumami | recept
Jak upéct koláč s blumami | recept
Koláč s blumami | recept. Ovocné koláče všeho druhu prostě k letním měsícům neodmyslitelně patří. Proto není na škodu mít v rukávu více různých recept…
meruňky na stromě
Jak zpracovat meruňky | oblíbené recepty
Začátek prázdnin je spojený s jahodami, třešněmi, borůvkami a prvními ranými odrůdami meruněk. Pro mnoho z nás jsou meruňky tím nejlepším ovocem pod s…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.