Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si zařídit ložnici | rady

Jak si zařídit ložnici | rady

Jak si zařídit ložnici | rady. Ložnice je důležitým relaxačním centrem domova. V ložnici strávíme často i více než jednu třetinu dne. Je proto důležité, abychom se v této místnosti dobře cítili. Pro kvalitní spánek je však nutné zařídit tuto místnost s dodržením určitých pravidel.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Verunko my teď zařizujeme pokojík pro syna a v hale nakupupujeme už x let... Teď mu tam kupujeme celý pokoj a takypostel. A co se týká postle s led osvětlením tak tu jsme tam kupovali tak před půl rokem a jsme s ní moc spokojení!!! Kombinace černé a led osvětlení je naprosto luxusní a hlavně moderní!!! Takže drahouška přitlač ať souhlasí s její koupí. Určitě ji koupíte i jednde než ve žluté hale ale my ji tenkrát koupili za skvělý peníze!!!

Budeme si zařizovat ložnici. Už ji máme namalovanou a už jen dokoupit nový nábytek. Už se strašně těším :) nejprve jsme zkusili pár obchodů, kde se nám ložnice líbily nejvíc, ale doba dodání byla strašně dlouhá, takže jsme si prohlédli pár diskusi a postel jsme si nakonec koupili ve žluté hale. Skříň jsem dala postavit kamarádovi - tesaři, matrace jsme si koupili už pořádně oboustranné a teď už jen doplňky stylu záclony, stolní lampy ....

Kvalitní postel je základ, to je pravda. Neméně důležitý je ale podle mého názoru i výběr kvalitní přikrývky a polštáře. Já si například pár měsíců zpět koupila takový set lehké přikrývky a polštáře na léto z https://www.kvalitex.cz/akcni-bytovy-textil/letni-prikryvky-a-polstare/ a jsem s nimi moc spokojená. Můžu jedině doporučit. :)

Kvalitní matrace je řádný základ dobrého a plnohodnotného spánku, to už jsem zjistila i já :) Líbí se mi masivní postele a viděla jsem díky vaším odkazůmm na žlutou halu i já ten nábytek a mají pěkné, klasické a jednoduché postele, což pro mnohé zákazníky může působit skvělým dojmem :) Já preferuji spíše modernější typ, tak uvidíme, jestli mi manžel schválí nějakou postel s LED osvětlením;)

Radka (neověřeno) | Pá, 11/23/2018 - 06:53

Já si myslím, že základ pro každou ložnici je prostě kvalitní postel. Na té by se určitě šetřit nemělo. Já si před pár měsíci také pořizovala novou postel a velmi se mi osvědčilo vybírání podle různých recenzí postelí, které jsem našla na internetu.

LenkaG (neověřeno) | St, 03/11/2015 - 07:30

Dobrý den, za měsíc se stěhujeme do nového bytečku, kde máme sice o 2 pokoje navíc, tak aby mohlo mít každé dítko svůj pokojíček, ale naše ložnice je oproti té co máme teď dost mini! Tedy když vezmu v potaz, že děti spí do teď s námi v ložnici a kolik místa tam zabírají, možná na tom budeme i líp. Každopádně budeme muset koupit nový nábytek a postel, to si dáme jako dárek do nového začátku v novém bytě. Postel a skříň jsme si vybrali nádhernou ve žluté hale v olomouci, Teď už jen vymalovat , položit koberec a pak nastěhovat postýlku!!! Už se nemůžu dočkat!!! Přece jen po 6 letech soužití s prcky, už má člověk nárok na trochu spoukromí ne?

Betka (neověřeno) | Út, 04/07/2015 - 18:05

Zajímavý článek, já právě přemýšlím do ložnice umístit velkou vestavěnou skříň na celou jednu stěnu. Nemáme bohužel žádný prostor na šatník a tak taková skříň by přišla vhod. Jelikož nám už táhne na čtyřicítku, tak jsme přemýšleli i koupit si vyšší postel, aby se nám z ní dobře vstávalo. Zajímavou nabídku mají i na Žluté hale což mě mile potěšilo mají tam postele i z masivu, který mám velmi ráda. A asi ani víc bych do pokoje nechtěla, ještě nějaké noční stolky, ale maximálně s jedním šuplíkem a koberec, aby to vypadalo trošku útulně. Nejraději bych ani nedávala elektřinu do pokoje, aby můj manžel nemusel ještě i přes večer pracovat, ale to by bylo příliš ideální ;)

RuzaB (neověřeno) | Po, 05/18/2015 - 20:56

Postel si jen plánujeme koupit. Byli jsme se podívat už v Ikei, ale i např. v Žluté hale, dívala jsem i na jiné eshopy, ale nelíbilo se mi hodnocení - zvláště těch online eshopů, které nemají kamenné obchody. Šatní skříň jsme si dali udělat s posuvnými dveřmi, abychom šetřili místo a vbudovánou. Všechno nám to udělal kamarád za výbornou cenu;) Když jsem byla u sestry na návštěvu, tak jsem pochopila, jaká může být super taková komoda a pravděpodobně si ještě ji dokoupíme alespoň do chodby: D

Další zajímavé články

Jak izolovat garáž | rady
Jak izolovat garáž | rady
Jak izolovat garáž | rady. V dnešní době jsou velmi populární betonové nebo plechové garáže. Ať už máte jednu z nich, nebo klasickou zděnou garáž, urč…
Jak si vybrat polštář a matraci | rady
Jak si vybrat polštář a matraci | rady
Jak si vybrat polštář a matraci | rady. Postel – nejoblíbenější místo odpočinku, kde každý tráví přibližně třetinu své existence. Pohodlné lůžko předs…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.