Jak správně zmrazit maso | rady a tipy do kuchyně
Jak správně zmrazit maso | rady a tipy do kuchyně. Nakoupili jste výhodně větší množství masa a plánujete uskladnění v mrazničce? Při dodržování některých pravidel lze mražené maso uchovávat až několik měsíců. Aby zůstalo stejně kvalitní a pochutnali jste si na něm, měli byste věnovat zvýšenou pozornost několika z nich. Ty nejdůležitější jsme pro vás shrnuli do několika odstavců.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak a proč vakuovat potraviny | rady a tipy
Jak a proč vakuovat potraviny | rady a tipy. Vakuování je jednou z metod uchovávání potravin. Při vakuovém balení se upravuje atmosféra obklopují…
Jak připravit kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept
Kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept. Kuřecí maso, vzhledem k rozmanitosti úprav, můžeme zařazovat do jídelníčku velmi často. Drůbeží maso je le…
Jak na Den otců s grilovačkou: Překvapte tátu oslavou, kde si konečně odpočine
Většinou to bývá táta, kdo má v ruce kleště, sleduje uhlí, otáčí maso a dohlíží, aby se klobásy nepřipálily. Ale co takhle to letos otočit? Na Den otc…
Jak na pravou českou grilovačku: netradiční přílohy a osvěžující koktejly nejen pro tatínky i chlapy
Grilovačka je skvělou příležitostí, jak strávit čas s rodinou a oslavit Den otců nebo jen tak společné chvíle. A protože každý pravý chlap ocení dobré…
Jak připravit nejlepší domácí sušené hovězí maso (jerky), které si zamilujete
Domácí sušené maso má zvláštní kouzlo – a jakmile ho jednou ochutnáte, už se ke kupovanému nejspíš nevrátíte. Tento recept vznikal roky metodou pokus–…