Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít černý kořen | rady na zpracování černého kořene

Jak využít černý kořen | rady na zpracování černého kořene

Jak využít černý kořen | rady na zpracování černého kořene. Černý kořen (nebo také hadí mord španělský) patří v naší zemi mezi téměř zapomenuté druhy zeleniny kvůli údajné náročnosti na pěstování. V dnešní době však již černý kořen zakoupíte na internetu, na farmářských trzích anebo si jej můžete přece jen zkusit vypěstovat na zahradě. Tato zelenina je velmi zdravá a má příjemnou nasládlou chuť podobnou pastiňáku. V našem článku se dozvíte, jak černý kořen využít v kuchyni i pro Vaše zdraví.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.