Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat lásku zpět

18. Leden 2021
Jak získat lásku zpět

Dobře, tak jsi udělal chybu a dostal jsi kopačky. Je ale čas, abys svou lásku získal zpět. Tvá ex-přítelkyně si brzy uvědomí, že jsi pro ni to nejlepší. Ale jak na to? Nejdůležitější je zachovat klid. Zde je návod, jak získat po rozchodu lásku zpět. Ale nebude to hned.

Co je potřeba

dárky laskominy květiny

1

Po rozchodu zůstaň v pohodě a zachovej si nadhled. Nechovej se dětinsky, nechovej se pateticky, nepropadej do zoufalství a nebreč. Nesnaž se vyvolávat lítost, psát ji smsky a pronásledovat ji. Vydechni si a ji nech oddechnout.

2

Žij nadále svůj život. Věnuj se aktivitám, které tě baví. Sportuj, cestuj, scházej se s přáteli. Vyrovnej s s rozchodem po svém, dej přednost ale takovým aktivitám, které tě pozitivně naladí. Alkohol se tím vylučuje.

3

Ignoruj ji, ale ne úplně. Pokud ti volá, neodpovídej na telefon hned po prvním zazvonění. Při rozhovoru se snaž vypadat zaneprázdněně, pokud ti navrhne schůzku.

4

Scházej se s jinými lidmi, scházej se s jinými dívkami. Žárlivost je silné emoce. Jakmile tě uvidí s ostatními dívkami, může se u ní probudit teritoriální pudy. Chovej se ale vždy přirozeně a nesnaž se ji ublížit. Jinak můžeš svůj postup vzdát.

5

Pokud na ni narazíš na večírku, chovej se přirozeně. Hodně se usmívej (ale ne povýšeně). Rozesměj ji. Připomeň ji osobu, se kterou dříve chtěla být. Nejednej s ní jako s ex-přítelkyní. Chovej se tak, jak ses choval, když vám bylo oběma společně dobře. Pokus se mezi vámi vyvolat stejné jiskření jako tehdy.

6

Neočekávej, že ti hned padne do objetí. Postupuj pomalu. Jestliže jsi už udělal nějaký pokrok, neváhej ji potěšit nějakou pozorností. Hlavně buď kreativní, ale nevnucuj se. Brnkání na kytaru před jejím oknem je zajímavý nápad. Ale jen v případě, že neztrapníš svým hlasovým projevem sebe i ji před sousedy.

7

Udržuj dobrý kontakt se vzájemnými přáteli. Když se jich zeptá: "Jak to jde?", odpoví "Super, teď jsem byl s XY na túře, prostě úžasný člověk, byla sranda. Proč jsi ho vůbec opustila?"

Tipy

Klíčem k úspěchu je být v pohodě. Rozchod s láskou tě může zžírat zevnitř, ale navenek buď zdvořilý. Pokud měla pro rozchod nějaký důvod, ukaž ji, že ses změnil. Dej ji hlavně čas. Najdi si te správný okamžik, netlač na pilu.

Varování

Nechoď posilněn alkoholem hulákat před její okno. Nevrhej se na kolena. nepiš ji dlouhé, vážné dopisy. Nesnaž se jí zlomit, naopak sama musí přijít. Zapomeň apelovat na rozum. Láska je iracionální. Získej zpět její srdce, ale ne její mysl. Dej si pozor na své chování. Vidíš-li ji s jiným klukem, nebo spatříš podivné auto zaparkované u ni v příjezdové cestě, nehraj si na bláznivého rozzuřeného ex-přítele. Prostě nechoď na její rande s baseballovou pálkou, takhle si ji nezískáš.

Autor: chorche
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak ustát rozchod | rady
Jak ustát rozchod | rady
Jak ustát rozchod | rady. Je jedno jestli je vám patnáct anebo padesát, ustát rozchod je vždy těžký. Nelze srovnávat vztah po dvaceti letech a pro změ…
Jak poznám, že se někomu líbím
Jak poznám, že se někomu líbím
Všichni okolo to vidí, jen vy jste zmatení a zahlceni pocity. Tápete, jak poznat, že se vám jen nezdá a že se doopravdy někomu líbíte? Tajemství spočí…
Jak poznat manipulátora | rady
Jak poznat manipulátora | rady
Jak poznat manipulátora | rady. Mezi námi jsou lidé, kteří jdou tvrdě za svým cílem, ale jednají v rukavičkách. A aby dosáhli svého, často s ostatními…
Jak motivovat dítě k pracovním návykům
Jak motivovat dítě k pracovním návykům
Dítě a pracovní návyky – to je cílený komplex činností a jeden z dílčích aspektů k získávání trvalých dovedností již v předškolním věku dítěte. Ty se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.