Přejít k hlavnímu obsahu

Jak kuchyňsky upravit kopřivu dvoudomou | rady

Jak kuchyňsky upravit kopřivu dvoudomou | rady

Jak kuchyňsky upravit kopřivu dvoudomou | rady. Kopřiva dvoudomá bývala dříve jídána z nouze, pak jako příjemné zpestření jarního jídelníčku, dnes někdy tak trochu jako „demonstrace“ zdravého žití. Když si vezmeme od všeho kousek, dostaneme se na tu správnou míru. Kopřiva opravdu nic nestojí, pokrmy s ní jsou pikantní a je skutečně velmi zdravá. Jak kuchyňsky upravit kopřivu dvoudomou?

Diskuze k článku

Přidat komentář

ATItas48 (neověřeno) | Po, 06/02/2014 - 01:06

Sbírám je každé jaro a dělám z nich špenát, je výborný, chutná mi více jak normální špenát, ale, prvně jej vyperu, potom spařím a vodu použiji jako čaj, nadrobno nakrájím a dále jako normální špenát. Používám ho do všeho,do nádivek, vajec, pomazánek atd. Když jich mám více, tak je spařené a pokrájené uložím do mrazáku, mám je pak skoro celý rok.

Další zajímavé články

Jak připravit domácí kopřivový sirup
Jak připravit domácí kopřivový sirup
Léčení pomocí bylin – fytoterapie , je v poslední době stále populárnější, i když nemůže nahradit lékaře. Stále více lidí se zabývá sběrem léčivých ro…
Jak zdravě solit
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.