Přejít k hlavnímu obsahu

Jak používat pomalý hrnec

13. Březen 2012

Pomalý hrnec by neměl chybět ve vaší kuchyni, zvláště pokud patříte mezi ty, kteří vaření příliš neholdují. Pomalý hrnec totiž dokáže uvařit za vás. Vy do něho ingredience pouze naskládáte. Nevěříte? Podívejte se na toto video.

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit své tělo na zimu | rady
Jak připravit své tělo na zimu | rady. Zima vždy znamená velikou zátěž na celý organismus. To se pak odráží na zdraví i na pleti, vlasech, náladě. Vít…
Jak poznat škodlivé látky v kosmetice
To, že se v kosmetice nachází škodlivé látky, není žádnou novinkou. V následujícím přehledu si uvedeme, jaké jsou nejčastější toxické látky, proč škod…
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.