Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept

Jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept. Povidla z jablek jsou v kuchyni oblíbenou surovinou. Používají se jako náplň do buchet, koláčů a dají se jíst jako přesnídávka. Na povidla zpracujeme i jablka méně kvalitní, nehodící se k uskladnění. V žádném případě povidla nevaříme z vykrájených nahnilých jablek. Čistá jablečná povidla mají nevýraznou barvu. Nabízím vám recept na povidla s bezinkovou šťávou. Bezinky jablečnou směs krásně obarví. Pojďte si vyzkoušet připravit vynikající jablečná povidla se šťávou z bezinek.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat hrušková povidla | recept
Recept na klasická hrušková povidla. Hrušková povidla jsou polotovarem pro pečení buchet a koláčů v době, kdy není sezonní ovoce, a nebo je příliš dra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.