Jak připravit jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept
Jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept. Povidla z jablek jsou v kuchyni oblíbenou surovinou. Používají se jako náplň do buchet, koláčů a dají se jíst jako přesnídávka. Na povidla zpracujeme i jablka méně kvalitní, nehodící se k uskladnění. V žádném případě povidla nevaříme z vykrájených nahnilých jablek. Čistá jablečná povidla mají nevýraznou barvu. Nabízím vám recept na povidla s bezinkovou šťávou. Bezinky jablečnou směs krásně obarví. Pojďte si vyzkoušet připravit vynikající jablečná povidla se šťávou z bezinek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit šípkový džem (povidla) | recept
Šípkový džem | recept. Během září a počátkem října dozrávají plody plané růže ─ šípky. Šípky sbíraly už naše babičky a připravovaly z nich různé pocho…
Jak připravit jablečné lívanečky | recept
Jablečné lívanečky | recept. Využití jablek v kuchyni je mnohostranné. Jablka se používají v teplé i studené kuchyni. Tepelná úprava jablka ochuzuje o…
Jak udělat hrušková povidla | recept
Recept na klasická hrušková povidla. Hrušková povidla jsou polotovarem pro pečení buchet a koláčů v době, kdy není sezonní ovoce, a nebo je příliš dra…
Jak upéct kokosovou bábovku s jablky | recept
Jak upéct kokosovou bábovku s jablky | recept. Ze záplavy receptů na bábovku dnes nabízím kokosovou s jablky, kterou si mohou dopřát i lidé nesnášejíc…
Jak upéct jablečný koláč s ostružinami | recept
Jablečný koláč s ostružinami | recept. Křehký koláč s jablky a ostružinami je rychle hotový a dobře chutná. Není moc sladký, náplň je bez cukru, cítít…