Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept

Jak připravit jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept

Jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept. Povidla z jablek jsou v kuchyni oblíbenou surovinou. Používají se jako náplň do buchet, koláčů a dají se jíst jako přesnídávka. Na povidla zpracujeme i jablka méně kvalitní, nehodící se k uskladnění. V žádném případě povidla nevaříme z vykrájených nahnilých jablek. Čistá jablečná povidla mají nevýraznou barvu. Nabízím vám recept na povidla s bezinkovou šťávou. Bezinky jablečnou směs krásně obarví. Pojďte si vyzkoušet připravit vynikající jablečná povidla se šťávou z bezinek.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

hrušková povidla
Jak udělat hrušková povidla | recept
Recept na klasická hrušková povidla. Hrušková povidla jsou polotovarem pro pečení buchet a koláčů v době, kdy není sezonní ovoce, a nebo je příliš dra…
Jak připravit cuketové tacos | recept
Jak připravit cuketové tacos | recept
Cuketové tacos | recept. Tacos jsou malé mexické tortilly plněné mletým masem či jinými náplněmi. Tacos si můžete připravit ve zdravější variantě z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.