Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit ředkvičkovou pomazánku s čedarem | recept

Ředkvičková pomazánka s čedarem | recept. Pomazánky jsou rychlou a levnou večeří či skvělým pohoštěním pro hosty. Určitě máte své vyzkoušené recepty, ale občas je fajn zkusit něco nového. V následujícím receptu jsou použity ředkvičky, kterými se nyní trhy i regály obchodů jen hemží. Vybírejte ty ředkvičky, které mají co nejsvěžejší listy. Budou krásně křupavé a budou mít typicky štiplavou chuť. Ředkvičky doplňuje čedar, žervé a jarní cibulka. Na ozdobu použijte např. koriandr, který podpoří chuť pomazánky a doplní ji i esteticky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.