Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit velikonoční aspik | recept

Velikonoční aspik | recept. Velikonoce se blíží a při pečení mazanců, beránků a jiných pochoutek se hodně potřebují vejce. Dnešní recept Vám poradí, jak využít vaječné skořápky k výrobě aspiku. Rosolka ve tvaru vajíčka je netradiční velikonoční svačinka. Vyzkoušejte si připravit vynikající velikonoční aspik.

Diskuze k článku

poetkavlasta (neověřeno) | So, 03/26/2016 - 14:04

Na aspiky jsem si nasbírala kulaté obaly od pomazánek Hamé a také trojúhelníkově zakulacené, od krůtí šunky. Jsou to šikovná malá hliníková tvořítka. Dají se hezky umýt a lze je použít i na bábovičky pudinku.
Musí se s nimi zacházet ale opatrně, aby se tvar nezmačkal. Jistě by se v nich daly upéci i mufíny, což jsem ale nezkoušela.
Ušetřila jsem za koupené formičky a využila vlastně odpad. Vlasta

eva (neověřeno) | Po, 03/28/2016 - 15:33

dcera dělala od paštikových krabiček muffinky a nešlo to vyklopit i když byly vymazané a vysypané moukou tak nevím.Aspik se ven dostal?

Přidat komentář

Další zajímavé články